Convocatòria de places

 

L’Associació Jove Orquestra de Ponent és una associació juvenil sense ànim de lucre nascuda el 10 de setembre de 2011 de les ganes de fer música que comparteixen joves de les terres de ponent. L’entitat, independent de tota escola o institució, omple un buit que fins ara existia entre l’educació musical i la professionalitat en el nostre territori i en l’àmbit de la música simfònica.

El projecte principal de l’entitat és l’assaig intensiu i preparació de concerts d’una formació musical juvenil i simfònica, la Jove Orquestra de Ponent, sota la batuta del director Antonio Lajara. Durant el projecte de tardor, la Jove Orquestra de Ponent interpretarà: “Mazurka Nº3 op.50” de F. Chopin, “Concert per a piano i orquestra Nº1 en mi menor, op.11”, també de F. Chopin, “Gymnopédie 3”, d’E.Satie, “Suite d’orchestre dans le style ancien, op.2” d’A. Magnard i per acabar la “Suite Francesa, Op.248”, de Milhaud a l’Auditori Enric Granados de Lleida i altres escenaris de les terres de ponent.

Aquest projecte es durà a terme en diferents jornades de forma intensiva que es distribuiran de la següent manera:

  • 19 d’octubre: Dia de les proves d’accés. Tota la informació sobre el repertori i els passatges de cada instrument està especificada a la web.
  • 1, 2, 3, 9 i 10 de novembre: Assaigs intensius
  • 23, 24, 30 de novembre i 1 de desembre: Concerts.

També comptarem amb la participació dels següents professors pels assaigs parcials. Tota la informació del seu àmbit professional la podeu trobar als següents enllaços:

A més, la participació a la Jove Orquestra de Ponent ofereix la possibilitat d’esdevenir músic solista de l’orquestra durant tot un projecte, i de realitzar concerts en escenaris com l’Auditori de Saragossa, l’Auditori de Lleida o el Paranimf de la Universitat de Cervera.

És per això, que aquesta formació precisa de les següents places segons especialització instrumental (amb les partitures de les proves al costat):

És per aquest motiu que em plau convocar públicament les places lliures i animar obertament que les persones interessades s’hi inscriguin tot seguint les indicacions de les bases de participació adjuntes.

Lleida, 9 de setembre de 2019

Laura Aranda
Presidenta de l’Associació Jove Orquestra de Ponent

Els interessats es poden inscriure a les proves mitjançant el següent enllaç:

https://forms.gle/ukvS7EYekE9cRNMz9

Bases de participació

El termini d’inscripció acaba el 17 d’octubre de 2019.