Convocatòria de places

 

L’Associació Jove Orquestra de Ponent és una associació juvenil sense ànim de lucre nascuda el 10 de setembre de 2011 de les ganes de fer música que comparteixen joves de les terres de ponent. L’entitat, independent de tota escola o institució, omple un buit que fins ara existia entre l’educació musical i la professionalitat en el nostre territori i en l’àmbit de la música simfònica.

El projecte principal de l’entitat és l’assaig intensiu i preparació de concerts d’una formació musical juvenil i simfònica, la Jove Orquestra de Ponent, sota la batuta del director AntonioLajara. Durant el projecte Primavera 2019, aquesta formació interpretarà “Música nocturna de las calles de Madrid” de Boccherini, “Concert per a clarinet i orquestra en Si bemoll Major” de Stamiz , i “Idomeneo i Música de ballet d’Idomeneo” de Mozart, a l’Auditori Enric Granados de Lleida i altres escenaris de les terres de ponent.

A més, la participació a la Jove Orquestra de Ponent ofereix la possibilitat d’esdevenir músic solista de l’orquestra durant tot un projecte, i de realitzar concerts en escenaris com l’Auditori de Saragossa, l’Auditori de Lleida o el Paranimf de la Universitat de Cervera.

És per això, que aquesta formació precisa de les següents places segons especialització instrumental:

  • Violí
  • Viola
  • Contrabaix
  • Flauta travessera
  • Clarinet
  • Trompa
  • Percussió

Per aquest motiu que em plau convocar públicament les places lliures i animar obertament que les persones interessades s’hi inscriguin tot seguint les indicacions de les bases de participació adjuntes.

Lleida, 13 de Març de 2019

Míriam Cortada Moguer

Presidenta de l’Associació Jove Orquestra de Ponent

Els interessats es poden inscriure a les proves mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdc9IAuX5sYN-9X58eUszO60TMgTE9m7uYlF3_rYr3pwOGt-Q/viewform?usp=sf_link

Bases de participació

Passatges requerits segons instrument (en cas de dificultats per trobar les partitures, contactar amb l’orquestra)

 

El termini d’inscripció acaba el 15 d’abril de 2019.