Convocatòria de places

 

L’Associació Jove Orquestra de Ponent és una associació juvenil sense ànim de lucre nascuda el 10 de setembre de 2011 de les ganes de fer música que comparteixen joves de les terres de ponent. L’entitat, independent de tota escola o institució, omple un buit que fins ara existia entre l’educació musical i la professionalitat en el nostre territori i en l’àmbit de la música simfònica.

El projecte principal de l’entitat és l’assaig intensiu i preparació de concerts d’una formació musical juvenil i simfònica, la Jove Orquestra de Ponent, sota la batuta del director Antonio Lajara. Durant el projecte de Primavera 2020 la Jove Orquestra de Ponent interpretarà L’obertura “El Rapto en el Serrallo”, de W.A.Mozart, la Simfonía nº 2, de Txaikovski i un Concert per a solista a determinar a l’Auditori Enric Granados de Lleida i altres escenaris de les terres de ponent.

Aquest projecte es durà a terme en diferents jornades de forma intensiva que es distribuiran de la següent manera:

  • 21 de Març: Dia de les proves d’accés.
  • Del 4 al 9 d’Abril: Encontre / Stage.
  • 30, 31 de maig, 6 i 7 de juny: Concerts.

També comptarem amb la participació dels següents professors pels assaigs parcials.

  • Violí: Olga Aleshinsky // Joan Sancho.
  • Viola: Anna Puig.
  • Violoncel: Laia Puig.
  • Contrabaix: Joaquín Arrabal.
  • Vent Fusta: Maria José Rielo.
  • Vent Metall: Carles Chordá.

A més, la participació a la Jove Orquestra de Ponent ofereix la possibilitat d’esdevenir músic solista de l’orquestra durant tot un projecte, i de realitzar concerts en escenaris com l’Auditori de Saragossa, l’Auditori de Lleida o el Paranimf de la Universitat de Cervera.

És per això, que aquesta formació precisa de les següents places segons especialització instrumental (amb les partitures de les proves al costat). Podeu consultar els passatges al document complert de les bases de participació, enllaçat més avall.

És per aquest motiu que em plau convocar públicament les places lliures i animar obertament que les persones interessades s’hi inscriguin tot seguint les indicacions de les bases de participació adjuntes.

Lleida, 31 de gener de 2020

Laura Aranda
Presidenta de l’Associació Jove Orquestra de Ponent

Els interessats es poden inscriure a les proves mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqcdNTq1r3OLRcufwWxfQp_ybLbkbDGel-9Bz08X03Ej7AxA/viewform

Document complert de les bases de participació

El termini d’inscripció acaba el 20 de març de 2020.