Els nostres valors

Com Associació musical i de gent jove ens marquem uns valors per a que siguin la signa que ens identifiqui allà on toquem.

Jove i per joves

Un dels nostres principis vertebradors és la voluntat explícita de divulgar la música simfònica entre el jovent amb l’objectiu que l’entenguin i la gaudeixin com nosaltres. Descomptes per a joves al preu de les entrades, col·laboració amb la Universitat de Lleida, propostes musicals i comunicatives fresques, etc… fan que la JOP sigui la formació resident a l’Auditori que més públic jove atreu. A més, pretenem afavorir la formació i el futur professionals de músics i artistes joves.

Oferim l’oportunitat de ser solistes o fins i tot de dirigir l’orquestra a joves talents, hem organitzat un concurs de composició jove, promovem l’elaboració de dissenys gràfics per estudiants d’arts gràfiques o artistes joves de les Terres de Ponent.

Compromís amb la cultura i el territori

Un altre eix fonamental és la imbricació amb la resta d’entitats culturals i juvenils de Ponent. Per això, la JOP forma part del teixit associatiu del territori, sent membre actiu de plataformes com La Sirollada o el Consell Local de la Joventut de Lleida.

Col·laborem estretament amb altres formacions corals i músics de les nostres terres, però també hem treballat amb escoles, institucions i entitats d’altres disciplines artístiques. La nostra implicació amb la societat també es plasma amb una col·laboració anual obligatòria amb alguna entitat del món del voluntariat social.

 

Totes aquestes simbiosis fan que poc a poc la JOP es vagi consolidant com un actor cultural i social important a les nostres terres.